AW Academy - en del av Academic Work

Vi er trygge på at tiden er inne for en ny type utdannelse og et mer dynamisk arbedsmarked. Dette er grunnen til at vi har startet opp AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning. AW Academy er en effektiv måte å fylle både nåværende og fremtidige kompetansegap, ved å tilby kandidater muligheten til å skifte og starte en ny karriere innen et nytt felt, hjelper vi bedrifter med å vokse og rekruttere personer med svært ettertraktede ferdigheter.

Kontakt oss i dag for å lære mer
2015
Oppstartsår
1400
Antall utdannede konsulenter
360
Antall kunder

Digitalisering og ny teknologi har endret arbeidsmarkedet på mange måter. Nye jobber og næringer er opprettet, mens andre legges ned. I følge en rapport fra EU er det anslått en mangel på 500 000 IT-konsulenter i Europa innen 2030. I Norge resulterte 38% av IT-rekrutteringsprosessene i 2018 med å ikke i å finne den rette kandidaten. For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er AW Academy og accelerated learning programmer. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Skreddersydd kompetanse på 12 uker

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? AW Academy har løsningen. AW Academy er søsterselskapet til Academic Work. På 12 uker utdanner vi konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning. På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 1000 konsulenter. Vil du vite mer om hvordan det er mulig å skape en ny kompetanse på kun 12 uker? Last ned vår whitepaper her og lær mer om hvordan kompetansemangelen kan løses med intensiv utdanning.

Lær mer om AW Academy

Ønsker du et karriereskifte?

Har du en utdanning innenfor IT bransjen men ønsker å spesialisere deg? Eller har du kanskje ingen bakgrunn eller kunnskap fra IT, men ønsker et karriereskifte? Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. AW Academy er fremtidens skole. Vi gir alle, uansett bakgrunn, muligheten til å starte en karriere eller gjøre et karriereskift gjennom vårt Accelerated Learning-program på 12 uker – ingen forkunnskaper innen IT er nødvendig.

Finn ut hvordan du kan ta et karriereskifte

Corporate Training - For deg som vil bygge dine medarbeideres kompetanse

I 2020 åpnet AW Academy muligheten for selskaper å skreddersy intensivopplæring for sine eksisterende ansatte. På denne måten kan vi hjelpe ansatte som trenger å legge til nye eller oppdatere sin kunnskap i et område, såkalt upskilling. Vi kan også hjelpe ansatte til å bytte til en helt nytt fagfelt, såkalte reskilling.

Fordelene med re- og upskilling av eksisterende medarbeidereer mange. Det er et kostnadseffektivt alternativ til å rekruttere nye ansatte, men det fremmer også økt kompetanse og utvikling, samt skaper engasjerte medarbeidere som blir lenger og bygger det interne merkevaren.

Les mer om Corporate Training

Vil du vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med kompetanse fra AW Academy. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen