Academy - en del av Academic Work

Vi er trygge på at tiden er inne for en ny type utdannelse. Dette er grunnen til at vi har startet opp Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for nye utfordringer og karrierer.

Lær mer om Academy
2015
Oppstartsår
900
Antall utdannede konsulenter
350
Antall kunder

For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er Academy Accelerated Learning Programs. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde.

Nyt en bedre frokost med oss og lær mer om Academy

Academy starter sin første C#.NET-klassen i juni og i den forbindelse inviterer vi næringslivet til frokostmøte. Her vil du få innblikk i hva Academy er og hvordan accelerated learning bidrar til å løse kompetansebristen innen IT. Frokostmøtet er for deg som ansetter kandidater innen IT, og som ønsker å vite mer om Academy.

Møt tidligere Academy konsulent Wilhelm Perdahl som i dag jobber som Product Development Manager i Extenda Retail. Vi får også besøk av Ingrid Somdal-Åmodt Vinje fra Abelia som vil prate om hvordan vi rigger læring i arbeidslivet for fremtidens arbeidsmarked. Lærerne som har ansvaret for den første C#.NET-klassen vil fortelle om utdanningsløpet og hva konsulentene vil lære. Ansvarlig rekrutterer kommer også for å snakke om rekrutteringsprosessen og hvilke konsulenter som starter i juni.

Med deg på Academy frokost her

Skreddersydd kompetanse på 12 uker

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? Academy har løsningen. Academy er søsterselskapet til Academic Work. På 12 uker utdanner vi konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning. På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 900 kandidater.

Lær mer om Academy

Ønsker du et karriereskifte?

Har du en utdanning innenfor IT bransjen men ønsker å spesialisere deg? Eller har du kanskje ingen bakgrunn eller kunnskap fra IT, men ønsker et karriereskifte? Academy er fremtidens skole. Vi gir alle, uansett bakgrunn, muligheten til å starte en karriere eller gjøre et karriereskift gjennom vårt Accelerated Learning-program på 12 uker – ingen forkunnskaper innen IT er nødvendig. Så langt har vi utdannet over 900 kandidater og løst kompetansebrist hos over 350 bedrifter.

Finn ut hvordan du kan ta et karriereskifte

Vil du vite mer om Academy?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens kompetansemangel. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen