Academy - en del av Academic Work

Vi er trygge på at tiden er inne for en ny type utdannelse og et mer dynamisk arbedsmarked. Dette er grunnen til at vi har startet opp Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning. Academy er en effektiv måte å fylle både nåværende og fremtidige kompetansegap, ved å tilby kandidater muligheten til å skifte og starte en ny karriere innen et nytt felt, hjelper vi bedrifter med å vokse og rekruttere personer med svært ettertraktede ferdigheter.

Lær mer om hvordan det fungerer
2015
Oppstartsår
1000
Antall utdannede konsulenter
350
Antall kunder

Digitalisering og ny teknologi har endret arbeidsmarkedet på mange måter. Nye jobber og næringer er opprettet, mens andre legges ned. I følge en rapport fra EU er det anslått en mangel på 500 000 IT-konsulenter i Europa innen 2020. I Norge resulterte 38% av IT-rekrutteringsprosessene i 2018 med å ikke i å finne den rette kandidaten. For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er Academy og accelerated learning programmer. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Skreddersydd kompetanse på 12 uker

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? Academy har løsningen. Academy er søsterselskapet til Academic Work. På 12 uker utdanner vi konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning. På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 1000 konsulenter. Vil du vite mer om hvordan det er mulig å skape en ny kompetanse på kun 12 uker? Bli med på vårt webinar onsdag 12. juni. Mer informasjon og registrering her.

Lær mer om Academy

Ønsker du et karriereskifte?

Har du en utdanning innenfor IT bransjen men ønsker å spesialisere deg? Eller har du kanskje ingen bakgrunn eller kunnskap fra IT, men ønsker et karriereskifte? Academy er fremtidens skole. Vi gir alle, uansett bakgrunn, muligheten til å starte en karriere eller gjøre et karriereskift gjennom vårt Accelerated Learning-program på 12 uker – ingen forkunnskaper innen IT er nødvendig. Så langt har vi utdannet over 1000 konsulenter og løst en kompetansemangel hos over 350 bedrifter.

Finn ut hvordan du kan ta et karriereskifte

Vil du vite mer om Academy?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens kompetansemangel. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen