Skreddersydd YPAI-presentasjon for din bedrift

Innsikten fra YPAI vil sannsynligvis være verdifull for de fleste i din organisasjon. Vi presenterer derfor gjerne YPAI 2020 skreddersydd etter deres behov, gir verdifulle tips og forteller dere mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals. Registrer din interesse for en skreddersydd presentasjon her.

Hva innebærer en skreddersydd presentasjon:

  • Presentasjon og analyse av resultatet.
  • Resultater i spesifikke forretningsområder, for eksempel IT, teknologi eller økonomi.
  • Praktiske tips og diskusjoner med våre YPAI-eksperter om målgruppen og hvordan du blir en enda mer attraktiv arbeidsgiver og på den måten forsterke ditt employer brand.
  • Workshop

Er ditt selskap på topp 50-listen? Gratulerer! Da presenterer vi også YPAI-resultatene dine, og du får mulighet til å sammenligne deg med andre arbeidsgivere på listen.

Alt du trenger å gjøre er å samle en gruppe kolleger til presentasjonen som jobber med å utvikle deres employer brand. Presentasjonen kan foregå over en lunsj, som en workshop eller på en konferanse og presenteres av våre YPAI-eksperter. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov!

Anbefalt tid: 60-90 minutter
Pris: 10.000 NOK

Om YPAI

Hvert år spør vi young professionals om hva de verdsetter mest hos en arbeidsgiver. YPAI har som mål å gi arbeidsgivere en dypere forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals. Som den eneste merkevareundersøkelsen hvor målgruppen selv bestemmer hvilke faktorer som skal være med i studien, gir den arbeidsgivere en unik innsikt. Les mer om YPAI her.

YPAI 2020 x 3

Årets utgave av Young Professional Attraction Index, YPAI, består av tre ulike rapporter. Last ned alle rapportene eller kun den du finner mest interessant, og la dem hjelpe deg med å bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver.

1. De mest attraktive arbeidsgiverne: De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i følge young professionals i Norge
2. Viktigst ved valg av arbeidsgiver: De viktigste egenskapene young professionals ser etter når de velger arbeidsgiver
3. Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver: Analyse av resultatene og en oppsummering av hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver for young professionals Kommer snart!

Del artikkelen