Opprett jobbvarsel

Enten du akkurat har påbegynt studier, er nyutdannet eller allerede i karrieren, anbefaler vi deg å oppprette et jobbvarsel. På denne måten kan du følge med på spennende karrieremuligheter innenfor ditt fagområde og du vil motta en mail fra oss hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine ønsker og interesser.

Registrer jobbvarsel her

Slik oppretter du et jobbvarsel

Start med å logge inn på din profil eller registrere en ny profil om du ikke allerede har en. Deretter kan du opprette jobbvarsler på to forskjellige måter:

  1. Filtrere frem de stillingene du ønsker å se ved å markere kategori og område. Fra dette utvalget kan du opprette et jobbvarsel ved å trykke på "Lag jobbvarsel for dette søket". Dette vil da bli lagret på din profil.

  2. Logg inn på din profil og klikk på Jobbvarsel i menyen på høyre side. Der kan du opprette, endre og eventuelt fjerne dine jobbvarsler.

Jobbvarsel etter ditt behov

Om du er interessert i å jobbe innen flere områder og på forskjellige steder kan du opprette mer generelle jobbvarsler. For eksempel om du ønsker å jobbe med IT og Kundeservice i Oslo og Drammen, vil du motta varsel på alle stillinger vi publiserer innen IT og kundeservice i både Oslo og Drammen.

Hvis du i stedet ønsker å kun motta jobbvarsel innen en spesifikk yrkeskategori på et utvalgt sted når stillingen publiseres lager du et mer detaljert jobbvarsel. For eksempel programmering i Oslo. Da vil du kun motta jobbvarsler som matcher dette.

Du kan selvsagt aktivere flere jobbvarsler, både detaljerte og generelle, samt kombinere disse.

Del artikkelen