Hvorfor velge Academic Work?

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

Kontakt oss i dag

Velg konsulenter med driv

De konsulentene og kandidatene som er en del av Academic Works nettverk er young professionals og befinner seg i startfasen av sin karriere. Det er kandidater med driv som vil opp og frem og som vet at veien dit er gjennom en vel utført jobb i din bedrift. Å jobbe med en young professionals er både effektivt og givende – noe vi er sikre på at du vil merke.

Les mer om young professionals

Solid erfaring

Academic Work har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt – vi kjenner også våre kunder og har en god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. Vi vet at ingen selskaper er like og vi tilpasser også våre rekrutteringsprosesser tilsvarende.

Årets rekrutteringsbyrå 2. år på rad

Fordeler med å velge Academic Work

VI kjenner målgruppen

I en tid hvor alt kan kopieres er det viktigste konkurransefortrinnet en bedrift kan ha, menneskene. Vår kjernemålgruppe, young professionals er en svært ettertraktet målgruppe. Nettopp fordi det er de som er fremtidens medarbeidere, og det er de som blir bedriftens største konkruransefortrinn. Gjennom lang erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi har mange etablerte samarbeidsrelasjoner med høyskoler og universiteter rundt om i landet, noe som gjør at vi når den etterspurte kompetansen der de er. Og på den måten kan vi raskt identifisere hvilke kandidater som har rett kompetanse for den aktuelle stillingen.

Identifiserer fremtidige medarbeidere

Vi hjelper deg med å finne fremtidens medarbeidere enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Hvis du som kunde føler deg usikker på hvor langsiktig ditt personalbehov er anbefaler vi en bemanningsløsning.

Fordeler ved bemanning

En nøye gjennomarbeidet rekrutteringsprosess

Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen. Gjennom våre grundige prosesser jobber vi alltid med å finne den beste kandidaten rettet mot deres behov.

Les mer om rekrutteringsprosessen her
Del artikkelen